Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spil Starburst™ online

Spil Starburst online på Megascratch.dk og vind stjerne gevinster

Spil information:

5 hjul
10 (20) betalingslinjer
Wild & Scatter
Autospil

En glitrende spillemaskine fra mestrene hos NetEnt™

Lad dig blive fortryllet af online spillemaskinen Starburst™'s glitrende juveler. Med 5 hjul, 3 rækker, det helt unikke Win Both Ways og ekspanderende Starburst™ Wild, vil du helt sikkert blive betaget af denne fantastiske video spillemaskine fra NetEnt™, formentlig verdens bedste producenter af online spillemaskiner. Starburst™ blander på en helt unik måde et univers af levende farver, så du får den helt rigtige arkade oplevelse.

Starburst™ giver spillere, der foretrækker spillemaskiner med fuld fart og energi, en oplevelse med mange underholdende og sjove features, der giver en spiloplevelse man sent glemmer. På denne spillemaskine er er traditionelle Wild-symboler udskfitet med en ny og innovativ Starburst™ Wild, der eksploderer udover hele hjulet og bliver i spil i op til 3 spin, helt uden ekstra omkostning for spilleren.

Gevinst mulighederne er nærmest astronomiske med Starburst™ Wild. Så fuldt af spændning og forventning, og naturligvis kæmpegevinster, er denne spillemaskine, at man får lyst til at komme tilbage og spille igen og igen. En ægte videospillemaskine for det 21. århundrede. 

Få 20 gratis spin på Starburst™

Er du ny spiller på megascratch.dk giver vi dig 20 spins på Starburst™ helt gratis og dette fuldstændigt uden krav om indbetaling. Opret en konto idag og se, hvad du synes om denne ultimative arkade online spillemaskine med astronomiske gevinster.    

Login og prøv spillemaskinen Starburst online nuOpret konto og få 20 GRATIS spins til spillemaskinen Starburst, hvis du er ny spiller

Skrevet af: Bent, den 01.11.2014 / Opdateret af: Bent, den 16.02.2015

 

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.