Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Live Turneringer

Vær den bedste, slå de andre, og vind vores top-præmier!

Er du på udkig efter den spænding og begejstring, der karakteriserer en live turnering? Så behøver du ikke lede længere, for vi har lige det, du er på udkig efter!

Mærk suset:

Konkurrer imod andre spillere om førstepladsen.

Hold øje med konkurrenterne:

Tjek din placering i turneringen; vores real-time rangliste opdateres løbende.

Vær den bedste:

Hver rangliste angiver de bedste spillere i turneringen – samt din placering, også selvom du ikke er nået helt til tops – endnu!

Vind stort:

Vi forærer altid store gevinster væk, og din placering i turneringen kan enten være baseret på dine indsatser, point eller sejre.

Nyd frynsegoder:

Prøv nye spil som en del af vores turneringer, indtjen Belønningspoint med dine indsatser, og oplev atmosfæren til en live turnering.

Under punktet ”Turneringer”, som du finder via MENU-knappen i lobbyen (kun på vores webplatform), kan du se alle igangværende og kommende turneringer, samt tilmelde dig en turnering.

Gå til hjælp

 

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.