Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spil Dino Online Spillemaskine

Tag med Dino tilbage til urtiden og vind historiske gevinster

Spil information:

3 hjul
5 betalingslinjer
Wild & Scatter
Autospil

Spillemaskine med forhistorisk tema

Dino er en online spillemaskine, der tager dig på rejse til forhistorisk tid med mulighed for at vinde op til 2.000.000 kr i et enkelt spin med hjælp fra vores venlige dinoer. Spillets udseende og funktioner er ligesom en spillemaskine, men spillets resultat er faktisk bestemt af fastsatte odds. Som andre spillemaskiner går Dino ud på at dreje hjulene og få den rigtige vinderkombination.

Start spillet ved at vælge antal betalingslinier og indsats pr betalingslinie. Du kan vælge fra 1 til 5 betalingslinier. Jo flere betalingslinier, du vælger, des flere chancer har du for at vinde og des flere penge vil du satse. Du kan se din samlede indsats i visningsområdet "SAMLET INDSATS". Når du har valgt din indsats og antal betalingslinier trykker du på SPIN eller mellemrumstasten for at starte spillet. Du kan også trykke på MAKS. INDSATS, dette vil vælge 5 betalinglinier for dig og starte spillet.

Så meget kan du vinde på spillemaskinen Dino

Du kan vinde fra 2x til 10.000x din indsats og du kan satse fra 1 kr til 200 kr (100 kr, hvis du ikke er VIP), dette giver dig mulighed for at vinde op til 2.000.000 kr i et enkelt spin. Hvis Wild-symbolet vises en eller to gange i en aktiv betalingslinje, fungerer den som erstatning for det højst vindende symbol og fordobler værdien af den gevinstlinje, den er på.

Hvis et Wild-symbol er placeret på flere linier, fungerer det som erstatning for det højeste betalende vindersymbol for hver af de gevinstlinje, som den er på.
Eksempel:
Det samme Wild-symbol er placeret på linje3 og 5.
linje 3's kombination (fra venstre til højre) er: Wild, grøn dinosaur, grøn dinosuar.
linje 5's kombination (fra venstre til højre) er: Wild, grøn dinosaur, lilla Triceratops.
På linje 3 erstatter Wild en grøn dinosaur og på linje 5 erstatter Wild en baby-dinosaur i et æg.

3 Wild-symboler på en aktiv betalingslinje giver en vinderkombination som vist i Gevinstoversigten og multiplicerer ikke din gevinst.

Login og tag med Dino online spillemaskinen tilbage til urtiden og vind stortOpret konto - så du kan prøve Dino online spillemaskinen helt gratis

Skrevet af: Bent, den 26.11.2014 / Opdateret af: Bent, den 17.02.2015
 

 

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.