Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spil Conga Beat online

Spil Conga Beat og vind til conga trommernes rytme

Spil information:

5 hjul
20 betalingslinjer
Wild & Scatter
Bonusrunder
Autospil

Spilleautomat med jungle tema

Tag med os ud i junglen - lad jugletrommerne guide dig til denne spilleautomat, der er forsynet med 5 hjul, 20 betalingslinier og al den spnding og underholdning som kun en ægte jungel-spilleautomat kan give dig.

Dette er en ægte video spilleautomat med Wild, Scatter og bonus runder, og så kan du vinde op til 10.000 gange din indsats. Wild symbolerne erstatter alle andre symboler, med undtagelse af Scatter -og Bonus-symboler. Scatter multiplicerer værdien af dén vindende betalingslinje, som symbolet er på, skiftevis med X2, X5 eller X10. Hvis du får 3 eller flere Scatter-symboler ethvert sted multipliceres din samlede indsats ifølge gevinstoversigten. Hvis du har en Scatter-gevinst og en gevinstlinje, udbetales begge gevinster, da Scatter-symbolet ikke behøver at være på en linje for at være gevinstgivende. 3 eller flere på hinanden følgende Bonus-symboler, startende fra hjulet yderst til venstre, på en aktiv betalinglinje tager dig til bonusrunden.

Seneste nyt fra jungletrommerne: Få op til 2.000 kr ekstra at spille for i dag!

Hvis du er ny til Megascratch.dk giver vi dig en mulighed for at fordoble dine vinderchancer på din første indbetaling. Lav din første indbetaling i dag og du får helt automatisk 100% bonus oveni, helt op til 2.000 kr bonus. Det betyder, at du får dobbelt så meget at spille for på din første indbetaling = dobbelt så meget sjov for pengene. Læs fulde vilkår her.

Login - og tag med med i junglen med Conga BeatOpret konto - og få op til 2.000 kr bonus på din første indbetaling - mere sjov for pengene

Skrevet af: Bent, den 17.11.2014 / Opdateret af: Bent, den 17.02.2015
 

 

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.