Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spil Circus Mania online

Tag med i circus og spil Circus Mania online spillemaskine

Spil information:

3 hjul
1 betalingslinje
Klassisk spillemaskine

Traditionel online spillemaskine med 3 hjul og 1 betalingslinie

Circus Mania er en retro, super traditionel online spillemaskine med bare 3 hjul og 1 betalingslinie for spillemaskine entusiaster, der foretrækker de gode gammeldags enarmede tyveknægte. Grafik og lyd er lavet så du føler dig hjemme.

Når du starter spillet skal du først vælge din møntstørrelse, dernæst hvor mange mønter, du vil satse og du er klar til at spinne. Denne online spillemaskine har ikke en autoplay funktion, det ville ikke være passende for en gammeldags spillemaskine.

Du kan læse mere om Circus Mania, online spillemaskine, her.

Kom godt i gang med Circus Mania - få op til 2.000 kr bonus på din første indbetaling

Når du begynder at spille på MegaScratch.dk, vil vi gerne have, at du har det sjovt fra starten. Derfoir giver vi dig helt automatisk 100% bonus på din første indbetaling, helt op til 2.000 kr ekstra. Læs mere om tilbuddet her

Login og spil den traditionelle spillemaskine Circus Mania med 3 hjul og 1 betalingslinieOpret konto og spil spillemaskinen Circus Mania online - få op til 2.000 kr velkomstbonus

Skrevet af: Bent, den 17.11.2014 / Opdateret af: Bent, den 17.02.2015
 

 

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.