Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spil Café Paris online

Spil Cafe Paris - klassisk online spilleautomat - spil gratis eller for penge

Spil information:

5 hjul
9 betalingslinjer
Wild & Scatter
Klassisk spilleautomat
Autospil

Café Paris - online spilleautomaten for dig, der elsker Paris

Spilleautomaten Café Paris har 5 hjul, 3 rækker og 9 betalingsliner og er dermed meget lig en klassisk spilleautomat, som du husker den fra din barndom. Fyldt med franske symboler og motiver, tager denne online spilleautomat dig på en rejse til kærlighedens by, Paris. Og oh la-la, det er ikke kun symboler og billeder, der er franske. Wild og Scatter kombineret med en udbetalingstabel, der ville kunne imponere selv den franske solkonge, Ludwig XIV, giver dig helt unikke gevinstmuligheder.

Et godt bonus tilbud til dig

Hvis du er ny til Megascratch.dk giver vi dig en mulighed for at fordoble dine vinderchancer. Lav din første indbetaling i dag og vi giver dig 100% bonus oveni, helt op til 2.000 kr bonus. Det betyder, at du får dobbelt så meget at spille for på din første indbetaling. Læs fulde vilkår her.

Login - og tag med på Café ParisOpret konto - og få op til 2.000 kr bonus på din første indbetaling

Skrevet af: Bent, den 13.11.2014 / Opdateret af: Bent, den 16.02.2015
 

 

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.