Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spil Auto Show online

Spil Auto Show online på Megascratch.dk og vind penge til en ny bil

Spil information:

5 hjul
20 betalingslinjer
Wild & Scatter
Bonusrunder
Autospil

En spillemaskine for dig, der kan lide hurtige biler 

Med 5 hjul, 20 betalingsliner samt scatter og wild symboler, er Auto Show en online spillemaskine med fuld fart og spænding fra start til mål. Dette er en af vore lidt ældre online spillemaskiner, så grafikken er ikke så moderne, men hvem kan ikke godt lide lidt retro. Selvom grafikken ikke er super moderne, er den alligevel ganske god, og med masser af spæning og fart samt gevinster på op til 10.000 gange din indsats, føler du dig snart hjemme i denne online spillemaskines retro-verden af biler og biltema.

Sådan spiller du Auto Show

Først vælger du hvor mange betalingslinier, du vil spille. Du kan vælge fra 1 - 20 betalingslinier og jo flere linier, du vælger, des større change for gevinst har du. Du skal også vælge din indsats, som kan være fra 1 kr pr linie helt op til 200 kr pr linie (hvis du ikke er VIP-spiller, er max du kan satse 100 kr pr linie).

Når du har valgt indsats og antal linier, er der kun tilbage at trykke på SPIN eller mellemrumstasten for at starte spillet. Når du vinder vil den eller de linier, du har vundet på blive animeret. Wild og Scatter symboler giver mulighed for ekstra gevinster i form af dobbelt op (Wild) eller multiplicering af din indsats (Scatter). Læs den fulde spilinformation her, eller klik på LOGIN eller OPRET KONTO for at prøve spillet nu.

Login og føl suset fra spillemaskinen Auto ShowOpret konto og kom og prøv Auto Show, spillemaskinen med fart, spænding og lækre biler

Skrevet af: Bent, den 12.11.2014 / Opdateret af: Bent, den 16.02.2015
 

 

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.