Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spil Astrodice™ online

Spil Astrodice online og vind astronomiske gevinster

Spil information:

5 hjul
20 betalingslinjer
Wild & Scatter
Bonusrunder
Autospil

Astroiderne kommer! 

Astrodice™ er en af de mange fantastiske online video spilleautomater fra NetEnt™. Denne video spilleautomat har terninger, der kommer blæsende gennem rummet som astroider, der bærer astronomiske gevinster i megascratch-størrelse. Tag med på en fantastisk rejse gennem rummet, hvor du vil opleve  Wild, Scatter og slot effekter, som der kun er plads til i det ydre rum.

Denne online spilleautomat er både for den inkarnerede slot-entusiast og for begynderen. Der er spændende ekstra spil og gratis omgange, fede lydeffekter og en uovertruffen grafik. Astrodice er for spillere med hang til fuld fart, energi og spænding fra start til slut. En spiloplevelse, du sent vil glemme og som vil få dig til at komme igen og igen for at tage på fantastiske rejser med Astrodice™ til grænsen af det kendte univers, som du kun finder det i spil fra NetEnt™.

Gevinstmulighederne er selvfølgelig i astronomisk klasse med op til 10.000 gange din indsats i gevinst. Klik her for fuld spil information, eller login og tag på en rejse i tid og rum lige nu. Hvem ved, måske kommer du tilbage med den helt store gevinst.

Login hvis du er klar til at vinde astronomiske gevinster med Astrodice onlineOpret konto n[r du er klar til spilleautomaten Astrodice online
Skrevet af: Bent, den 08.11.2014 / Opdateret af: Bent, den 15.02.2015

 

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.