Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alfredo

Hjælp Alfredo med at vælge den rigtige ovn og vind

Spil information:

1 - 3 spilmuligheder
Autospil
Kvikspil

Alfredo - vælg den rigtige ovn og vind

Alfredo er et instant spil - meget lig et skrabelod, bortset fra, at du ikke skraber dig til resultatet, men blot vælger med et klik, hvilket/hvilke spil du vil se. Resultatet af spillet fastsættes når du starter, ligesom ved et skrabelod, hvor spillets udfald afhænger af, hvilket lod, du vælger.

Sådan spiller du

Brug ‘+’ og ‘–‘ knapperne ved ‘Indsats’ måleren til at vælge det beløb, som du ønsker at satse. Den indsats, som du vælger, vil være gældende for hver indsatslinje, du har valgt. Jo mere du satser, jo mere vinder du! Vælg det antal maskiner (ovne), du ønsker at spille med ved at klikke på ovnen, som derefter fremhæves (tændes). Du skal spille med mindst 1 maskine. Klik på knappen 'SPIL' (eller mellemrumstasten) for at starte spillet med de maskiner, du har valg, du har valgt. Hvis du ikke vælger nogen af ovnene, kan knappen 'SPIL' ikke bruges. Når 3 bageplader i hver valgt ovn har poppet, afsløres 'Præmie-områderne. Hvis bagepladerne i en af maskinerne viser 3 identiske symboler, vinder du den potentielle præmie, som vises på maskinen. Ved at trykke på knappen 'Spil på alle' vælges alle tre (3) maskiner og spillet starter automatisk med den nuværende indsats. Visningsområdet 'SAMLET INDSATS' viser det totale indsatsbeløb, som er lig med indsatsen multipliceret med antal valgte maskiner. Visningsområdet 'SAMLET GEVINST' viser summen af alle gevinstgivende maskiners præmier. Det samlede gevinstbeløb føjes til din saldo.

Login og spil kvikspillet Alfredo onlineOpret konto så du kan spille Alfredo online

Skrevet af: Bent, den 14.10.2014 / Opdateret af: Bent, den 17.02.2015
 

 

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.