Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spil Adventure Jack online

Spil Adventure Jack online på Megascratch.dk og vind Jack's skat

Spil information:

5 hjul
20 betalingslinjer
Wild & Scatter
Bonusrunder
Autospil

Tag på eventyr med Adventure Jack

Adventure Jack er en video spillemaskine med fem hjul og 20 betalingslinier samt Wild- og Scatter symboler og en bonusrunde, men denne spilleautomat er meget mere end bare 5 hjul og 20 betalingslinier. Når du spiller Adventure Jack, tager Jack dig med på sine oplevelser i regnskoven, hvor han er på jagt efter den forsvundne skat. Hjælper du Jack med at finde skatten, deler han gerne med dig - ja faktisk, så er oplevelsen nok for Jack, du kan både tage del i eventyret og få hele skatten. Adventyure Jack er et slot spil for dem, der kan lide fart og eventyr.

Sådan spiller du

Vælg det antal betalingslinjer, du ønsker at spille med (1-20) ved ganske simpelt at klikke på knapperne '+' eller '-' på Linjemåleren. Du skal spille på mindst 1 betalingslinje. De relevante betalingslinjer fremhæves herefter. Du kan også aktivere linjerne ved at trykke på de nummererede knapper på begge sider af hjulene. Eksempel: En indsats på tre betalingslinjer placeres ved at klikke på knappen 3 - herved fremhæves den første, anden og tredje betalingslinjer.

Brug ‘+’ og ‘–‘ knapperne ved ‘Indsats’ måleren til at vælge det beløb, som du ønsker at satse. Den indsats, som du vælger, vil være gældende for hver indsatslinje, du har valgt. Jo mere du satser, des mere vinder du!

Visningsområdet 'SAMLET INDSATS' viser det samlet indsatsbeløb, som er lig med satslinjeprisen ('Indsats') ganget med antal valgte linjer. Når du har valgt din indsats og antallet af linjer skal du klikke på "Spin" knappen (eller mellemrumstasten) for at dreje hjulene. Ved at trykke på knappen 'Maks. indsats' vælges alle (20) betalingslinjer og hjulene drejes automatisk med det nuværende indsatsbeløb. Når hjulene begynder at dreje, er 'Spin' knappen erstattet af en 'Stop' knap. Du kan stoppe hjulene til enhver tid ved hjælp af 'Stop' knappen (eller mellemrumstasten) For at se de udbetalinger, skal du klikke på 'Gevinstoversigt' knappen. For at vende tilbage til hovedspillet, klik på 'Gevinstoversigt' knappen.

Login og spil på spilleautomaten Adventure JackOpret konto og spil på spilleautomaten Adventure Jack

Skrevet af: Bent, den 13.10.2014 / Opdateret af: Bent, den 16.02.2015
 

 

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.